The miracles of science™

Kies een Sector


Corian® DeepColour™

April 7-13, 2014, Vetraio - Opificio 31, via Tortona 31, Milano

“Corian® 2.0” dynamic and evolutionary interior design

Kom de technologische innovatie en de veelzijdigheid van DuPont™ Corian® bekijken en zie hoe het aan de veranderende behoeften tegemoet komt van het interieurontwerp en het digitale tijdperk.

Een nieuwe en exclusieve productietechnologie, innovatieve oplossingen voor onze steeds toenemende digitale samenleving, de fascinatie van doorschijnendheid met geavanceerde verlichting en elektronicasystemen. Neem al deze elementen en combineer ze met hoog gekwalificeerd ontwerp en topklasse interieuroplossingen. Het resultaat is "Corian® 2.0", een design expositie die de evolutionaire mogelijkheden van DuPont™ Corian® laat zien, georganiseerd en gesponsord door DuPont, die zal plaatsvinden tijdens de Milaan design week 2014.

De "Corian® 2.0" design expositie presenteert:

  • de innovatieve en gepatenteerde DeepColour™ Technology, met de productie van hoogwaardige, donkere kleuren van DuPont™ Corian®;
  • de integratie van DuPont™ Corian® met state-of-the-art systemen van Powermat Technologies en Power Matters Alliance voor draadloos opladen en smartphone netwerken;
  • de combinatie van DuPont™ Corian® met elektronische- en LED technologieën gemaakt door Koledo om dynamische, decoratieve, interieur bekledingsoplossingen te creëren.